Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2018 13:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kanye West slibuje nové Yeezy Boost, které budou svítit ve tmě

MÓDA
Uložit Uložené

Kanye nepřestává svými novými návrhy bot překvapovat.

Kanye West se momentálně usilovně věnuje designování nového oblečení a bot. Značku Yeezy ve spolupráci s firmou adidas proměnil na celosvětový fenomén, o čemž svědčí zejména model Yeezy Boost 350.

Raper velmi rád provokuje své fanoušky na Twitteru, kam čas od času přidává fotografie ze zákulisí, aby se měli na co těšit. A jinak tomu nebylo ani před pár hodinami.

Kanye prozradil, že nové Yeezy Boost 350 dostanou edici, v rámci které bude silueta bot svítit ve tmě. Na první pohled by se ti mohlo zdát, že podobné svítící boty byly v módě už před několika lety, avšak Kanye pravděpodobně ví, co dělá.

Ze zveřejněných obrázků je zatím jasné, že připravuje minimálně zeleně a oranžově svítící boty, přičemž by se neměla zavrhovat ani ostatní nová provedení.

Po stranách bot by se měl objevit i průhledný svítící proužek a jak samotný Kanye poznamenal na Twitteru, on se už nových Yeezy nemůže dočkat.

Pomalu se očividně naplňuje předpověď slavného rapera. Kdysi totiž řekl, že bude vyrábět tolik bot Yeezy, dokud si je nebude moci koupit každý člověk, kterému se líbí.


Domů
Sdílet
Diskuse