Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2018 17:18
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Zaklínače Geralta si v chystaném seriálu od Netflixu zahraje Superman Henry Cavill

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci se konečně rozhodli a do hlavní role tajemného a osamělého Geralta obsadili filmového Supermana. Udělali dobře?

Tak se zdá, že Zaklínač našel svého hereckého představitele. Od oznámení, že se chystá seriál podle série fantasy románů Andrzeje Sapkowského, se internet plnil spekulacemi a sny fanoušků o nejideálnějším hereckém představiteli.

Geralta z Rivie nakonec ztvární Henry Cavill, kterého známe jako Supermana z DC univerza či z akčňáku Mission: Impossible – Fallout. Tuto zprávu potvrdila Lauren Schmidz Hissrich, showrunnerka seriálového Zaklínače.

O radost z nové role se podělil i samotný Cavill ve svém příspěvku na Instagramu. První série Zaklínače bude mít 8 epizod a doručí nám ji Netflix.

Hlavní postavou bude již zmíněný Geralt z Rivie, osamělý bojovník s nadpřirozenými a mytologickými obludami.

Po setkání s mocnou čarodějkou a mladou princeznou s tajemstvím však do jeho života nečekaně vstoupí dobrodružství, ale i nebezpečí větší než cokoliv, co dosud zažil.

Henry Cavill měl o roli zájem už déle a podle svých slov je velkým fanouškem Sapkowského knižní předlohy. Datum premiéry seriálu zatím neznáme, předpokládá se však, že dříve než v roce 2020 se ho nedočkáme.

Jste spokojeni s angažováním Cavilla nebo byste v roli Zaklínače rádi viděli někoho úplně jiného?

Domů
Sdílet
Diskuse