Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2018 15:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

50 Cent si vystřelil ze svého rapového kolegy. Koupil 200 lístků na jeho koncert do předních řad, aby byly prázdné

HUDBA
Uložit Uložené

Lístky byly tak levné, že tento skvělý vtip stál 50 Centa jen pár tisíc.

50 Cent je znám svou výstředností a také tím, že si ze svých rapových kolegů rád dělá legraci. Dostává se mu tak více pozornosti a nemusí investovat čas a energii do hudby, což je pravděpodobně pro veterána v jeho pozici velmi výhodné. Aktuálně si za svůj cíl vybral jen o rok mladšího kolegu Ja Rula, jehož čeká 9. listopadu koncert v Texasu.

Lístky v předprodeji však i do přední řady stály jen 15 dolarů, a tak se 50 Cent rozhodl, že vykoupí všechny v předních řadách, aby byly prázdné. Na svém oficiálním Instagramu nyní zveřejňuje nejen tuto informaci, ale také Photoshopem upravenou fotografii prázdných sedaček.

Ja Rule se zatím k situaci nevyjádřil, ale pravděpodobně s tím už nic nebude moci udělat. Fifty je právoplatným majitelem 200 lístků na vystoupení a my budeme zvědaví na případnou reakci. Už nezbývá než čekat, až se něco podobného začne dít v našich končinách.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

What a show, I mean just fucking great. Do it againmy kid went to the restroom. LOL #bellator #lecheminduroi

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Domů
Sdílet
Diskuse