Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2018 13:51
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

V centru Prahy otevírá dvoupodlažní klub SWIM. Snoubí kvalitní hudbu a gastronomické zážitky

REFRESHER
Uložit Uložené

Zbrusu nový klub propojí hudební i gastronomickou složku.

Už tento pátek, 9. listopadu, si Praha zatančí ve vypuštěném bazénu. Otevírá se totiž zbrusu nový klub SWIM, kde na opening party vystoupí s hypnotickým live setem map.ache. Jde o výrazného německého DJe a producenta z Lipska, vydávajícího pod labelem Giegling. 

Nový klub SWIM by chtěl do svých prostor zvát nejzásadnější světová jména současné klubové hudby s originální tvůrčí vizí. Nechce se omezovat žánrem ani stylem nebo tempem – důležitá je kvalita, pestrost a čerstvá atmosféra.

V centru Prahy otevírá dvoupodlažní klub SWIM. Snoubí kvalitní hudbu a gastronomické zážitky

Prostory jsou nově zrekonstruované, dvoupodlažní a chtějí nabídnout příznivcům kvalitní klubové scény ideální alternativu. Klub otevře na adrese Štěpánská 36, Praha 1.

Kromě hudby chce návštěvníkům představit i zcela nový koncept „Club Meets Kitchen“. Dotknout se chce tedy nejen fanoušků hudební kvality, ale i příznivců gastronomie. Půjde totiž o organické skloubení gastronomických i hudebních zážitků na místě, které má fungovat přes den jako restaurace se stylovou kuchyní a v noci jako klub s promyšlenou dramaturgií i vzhledem.

V průběhu listopadu rozvibrují klubové stěny také Kornél Kovács, Randomer nebo Viers.

V centru Prahy otevírá dvoupodlažní klub SWIM. Snoubí kvalitní hudbu a gastronomické zážitky

SWIM: Opening ~ map.ache (live)

9. listopadu 2018

Štěpánská 36, Praha 1

Facebook událost zde

Domů
Sdílet
Diskuse