Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2019 12:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd je zpátky. Odkazuje na beef Drakea a Pusha Tho a přítelkyni Bellu Hadid

HUDBA
Uložit Uložené

Ve skladbě s DJem a producentem elektronické hudby Gesaffelsteinem ukazuje Abel svou vynikající formu.

The Weeknd má za sebou velmi zajímavých pár let osobního života. Jeho vztah s modelkou Bellou Hadid sice začal v roce 2015, ale od té doby se již stihli rozejít a aktuálně snad nejlepší R&B zpěvák planety se dal dohromady se Selenou Gomez. To nakonec nedopadlo podle představ, avšak fanoušci jí mohou poděkovat alespoň za to, že byla iniciátorkou EP My Dear Melancholy v první polovině minulého roku.

O pár měsíců později se veřejnost postupně dozvěděla, že se Abel a Bella dali znovu dohromady a tvoří pár, přičemž na to jdou o něco sofistikovaněji kvůli médiím.

Nedávno kanadský hudebník zároveň avizoval, že má v plánu vydat po Starboyovi další sólo a aktuální instagramové příběhy ze studia přidávají jeho slovům na důvěryhodnosti. Ještě předtím tu však máme novinku s DJem a elektronickým producentem Gesaffelsteinem. Ta dostává název Lost in the Fire.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Weeknd (@theweeknd),

Platí, že jde o kvalitní záležitost s velkou šancí na komerční úspěch v rádiích a prestižních žebříčcích, ale zároveň v ní nalezneme pár zajímavých momentů i pro média, resp. fanoušky, kteří se zajímají o text a vzkazy v něm.

The Weeknd totiž kromě četných řádků pro Bellu točících se kolem toho, že už ji nemůže ztratit, věnoval malou pozornost i konfliktu mezi Drakem a Pusha Tm z roku 2018. Jeho jádrem bylo právě Drizzyho utajované dítě, na což Abel reaguje řádky:

And I just want a baby with the right one,
'Cause I could never be the one to hide one.

Známý zpěvák nepatří mezi konfliktní interprety, takže nepředpokládáme, že by se chtěl se svými kolegy předbíhat. Zároveň je dobré vědět, že se kolegové navzájem sledují a reflektují, co se v hudebním průmyslu děje. Přece jen, šlo o jeden ze dvou nejdiskutovanějších beefů minulého roku.

Domů
Sdílet
Diskuse