Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2019 21:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Katy Perry a Orlando Bloom se na Valentýna zasnoubili

ZAJÍMAVOSTI ORLANDO BLOOM
Uložit Uložené

Populární pár oznámil zasnoubení na sociálních sítích.

Včera celý svět slavil Valentýna. Někteří lidé trávili svůj večer se svými polovičkami, jiní zase cynicky seděli doma o samotě a kritizovali, jak vážně zamilovaní tento svátek berou. Na opačné straně barikády však stáli Katy Perry a Orlando Bloom, kteří na své Instagramy přidali výmluvné fotografie.

Oba pózují v objetí, přičemž Katy se před objektivem chlubí velkým prstenem ve tvaru květu. V pozadí mohli fanoušci zahlédnout hromadu balónů ve tvaru srdce, a tak bylo všem jasné, co se v jejich životech odehrálo.

Orlando s největší pravděpodobností požádal zpěvačku o ruku, na což ona zareagovala pozitivně, a tak se zasnoubili. Katy svou fotku okomentovala jen slovem „Full bloom“, což je nejenže slovní hříčka se jménem jejího partnera, ale i pojmenování rozkvětu flóry.

Stejnou fotku na Instagram přidal i Orlando, který pod ni napsal jen „Lifetimes“. Lidé chvilku váhali, zda fotky opravdu znamenají zasnoubení, ale pochybnosti vyvrátila zpěvaččina matka.

Z oslavy přidala záběry s popisem: „Aha, kdo se zasnoubil na Valentýna.“ I když příspěvek později vymazala, tisíce lidí si ho stihly všimnout.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry),

Domů
Sdílet
Diskuse