Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2019 15:32
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Vezla si v Praze na koloběžce 400 tisíc. Ukradl jí je kolemjedoucí cyklista

ZAJÍMAVOSTI KRIMI
Uložit Uložené

Vyrazit si na koloběžce s téměř půl milionem korun nebyl nejlepší nápad.

I když Praha patří mezi jedny z nejbezpečnějších metropolí v Evropě, přináší s sebou, podobně jako jiná velká města, jisté nástrahy. S tím nesouvisí jen bezpečnost osobní, ale i hmotná. Přemisťovat větší obnos peněz v odlehlejších lokalitách se pak v některých případech může vymstít.

Své o tom může vyprávět žena, která se v prosinci rozhodla vyrazit z práce i se svou koloběžkou v sedm hodin večer, kdy už bývá v ulicích tma. Podařilo se jí sice bezpečně dostat až do ulice Na Pěšině na Praze 8, tam se ale stalo něco, co ženu stálo majlant.

Vezla si v Praze na koloběžce 400 tisíc. Ukradl jí je kolemjedoucí cyklista
Vezla si v Praze na koloběžce 400 tisíc. Ukradl jí je kolemjedoucí cyklista

Na řídítkách svého dopravního prostředku si totiž vezla tašku a v ní 400 tisíc korun v hotovosti. Právě toho si všiml chtivý cyklista, který jí tašku strhl a v mžiku ujel do blízké Kobyliské ulice, odkud zmizel neznámo kam.

Policistům se sice díky kamerovým záznamům podařilo najít pachatelovo kolo, samotného muže se však dopadnout zatím nepodařilo. Policie se proto obrací na veřejnost. V případě dopadení bude hrozit muži i deset let odnětí svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse