Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2019 17:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

V prvním traileru pro finále Game of Thrones musí rody Starků a Targaryenů bojovat proti Night Kingově armádě

V prvním traileru pro finále Game of Thrones musí rody Starků a Targaryenů bojovat proti Night Kingově armádě
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jedno je jisté. V průběhu finální série přijdeme o několik oblíbených hrdinů.

Doposud nám HBO dávkovalo pouze menšími lákadly, ale konečně přišlo s prvním plnohodnotným trailerem, na který jsme už dlouho čekali. Od úvodní série se diváci museli chtě nechtě rozloučit s množstvím klíčových postav a zdá se, že závěrečná série Game of Thrones nebude v tomto zažitém systému vůbec žádnou výjimkou.

White Walkers se svým velitelem Night Kingem překročili území dělící Divoké od obyvatel Westerosu a jejich první podstatnou zastávkou bude Winterfell, kde se nepřátelé všeho živého setkají s tvrdým odbojem. Kam se podaří White Walkerům dojít? A který z hlavních hrdinů útoky hordy nemrtvých vůbec přežije?

Přestože seriál v poslední době vykazoval jasné příznaky klesající kvality, na závěrečné epizody se pořádně těšíme a debutová upoutávka nás rozhodně nažhavila.

Filmári z HBO k divákom ešte koncom februára prišli s várkou plagátov, ktoré naznačovali, že sa na Železnom tróne kráľovstiev Westerosu môže ocitnúť naozaj hocikto. Do dnešného dňa (týmto trailerom počítajúc) známy vývoj udalostí však do popredia posúva len malú hŕstku favoritov.

Filmaři z HBO k divákům ještě koncem února přišli s várkou plakátů, které naznačovaly, že se na Železném trůnu království Westerosu může ocitnout opravdu kdokoliv.

Koho tipuješ ty (anketa vychází z postav na plakátech)? Prvního epického dílu 8. série Game of Thrones se dočkáš už 14. dubna 2019 a pro jakékoli další informace klikni na tento odkaz.

Domů
Sdílet
Diskuse