Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2019 12:30
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Biebera nazval kusem h*vna, štěňata nejí ani nezabíjí. 20 zajímavostí o Marilynu Mansonovi, které jsi (možná) nevěděl

Biebera nazval kusem h*vna, štěňata nejí ani nezabíjí. 20 zajímavostí o Marilynu Mansonovi, které jsi (možná) nevěděl
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Marilyn_Manson_Live_in_Roma_25_july_2017-_44.jpg" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">wikimedia.org</a>
HUDBA MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Zpěvák, který bezesporu patří mezi ty nejkontroverznější hudební osobnosti.

Marilyn Manson je skutečně záhadná postava ve světě hudby. Narodil se 5. ledna 1969 v Ohiu, USA. Kromě toho, že je úspěšný zpěvák a hudebník, věnuje se i herectví a umění. Známý je svou kontroverzností, specifickou show a netradičním hudebním stylem, díky čemuž si získal miliony fanoušků po celém světě.

Doporučeno
Je bisexuálka a při tvorbě písní kouří trávu. 20 zajímavostí o Lady Gaga, o kterých jsi (možná) nevěděl Je bisexuálka a při tvorbě písní kouří trávu. 20 zajímavostí o Lady Gaga, o kterých jsi (možná) nevěděl 28. února 2019 11:05

První komerčně úspěšné album vydal se svou kapelou v roce 1996 s názvem Antichrist Superstar. V USA album způsobilo rozruch. Postupně začal spolupracovat s takovými jmény, jako jsou například DMX, Gucci Mane či Eminem. Dnes je z něj ikona, která vyprodává koncerty po celém světě.

Sepsali jsme pro tebe dvacet zajímavostí, které bys měl o Marilynu Mansonovi vědět.

  • Asi ti je jasné, že Marilyn Manson je pseudonym. Jeho skutečné jméno je Brian Hugh Warner.
  • Možná o tom nevíš, ale Marilyn Manson není jen Warnerův pseudonym, ale i název kapely. Vznikli v roce 1989 a nejprve měli název Marilyn Manson & the Spooky Kids. O tři roky později, v roce 1992, se přejmenovali na Marilyn Manson.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marilyn Manson (@marilynmanson),

  • Jak vznikla přezdívka a název kapely Marilyn Manson? Spojením jména americké filmové hvězdy Marilyn Monroe a masového vraha Charlese Mansona. Jejich název demonstruje prolínání symbolů absolutní krásy a ošklivosti.
  • Marilyn Manson měl menší spor s Justinem Bieberem. Mladý zpěvák nosil na koncertě tričko s jeho podobiznou a údajně mu řekl, že díky tomu ho opět dostal na výsluní. „Je skutečně jen kus hov*a, když má tu drzost říci něco takového,“  vyjádřil se Manson. Na oplátku si oblékl tričko s podobiznou Biebera a vyfotil se.
  • Kromě zpívání se věnuje také herectví. Mohli jsme ho vidět například v Eastbound & Down, Californication či Sons Of Anarchy.
  • Manson toužil po slávě a byl zřejmě ochoten udělat cokoliv. Pravým příkladem může být poslání svých nahých fotek do novin. Fotky byly publikovány až o 5 let později v gay časopise Honcho, když byl již slavný. Vydavatelé mu chtěli udělat radost na jeho narozeniny.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marilyn Manson (@marilynmanson),

Domů
Sdílet
Diskuse