Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2019 13:38
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Nejsledovanějším seriálem na Netflixu je The Office. Čísly překonal i Přátele

Nejsledovanějším seriálem na Netflixu je The Office. Čísly překonal i Přátele
Zdroj: NBCUniversal
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Komediální show se Stevem Carellem skončila už v roce 2013, ale Netflixu kraluje i nadále.

Netflix do tvorby vlastních seriálů a filmů každoročně investuje nemalé množství financí, přesto podle portálu Variety v čele sledovanosti nestojí jeho původní tvorba, ale The Office od NBCUniversal. Tomu se dokonce čísly sledovanosti prostřednictvím Netflix podařilo překonat i legendárních Přátele.

Výrazný seriál ale může brzy přejít právě pod křídla společnosti NBCUniversal, která plánuje spustit konkurenční streamovací službu. Wall Street Journal ve své publikaci píše o tom, že číslo jedna streamovacího giganta Netflix, a tedy populární The Office, se možná „navrátí domů“.

Podle informací od lidí z blízkého okolí NBCUniversal se totiž již v současné době vedou diskuse o tom, že po skončení smlouvy s Netflixem v roce 2021 přejde The Office opět pod hlavičku NBCUniversal.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Office (@theoffice_fanatic),

Nejsledovanější původní show Netflix mají být Orange Is The New Black a Ozark. Číselně však za seriály jako The Office, Přátelé či Grey's Anatomy pořádně zaostávají. Popularita některých starších seriálů je zdá se i v současné době mnohem výraznější než u mnoha novinek.

Jak k postoji diváků přistoupí samotný Netflix, je zatím sporné. Určitě by se měl ale snažit zaujmout davy především svým originálním obsahem, protože s příchodem mnoha streamovacích služeb mu budou projekty jiných společností zřejmě pomalu ubývat.

Domů
Sdílet
Diskuse