Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2019 9:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Instagramová modelka v Polsku rozbila historickou sochu, aby prý přilákala více followerů

ZAJÍMAVOSTI POLSKO
Uložit Uložené

Za svůj hloupý čin schytala obrovskou kritiku.

Instagramová modelka Julia Słońska zašla před pár dny s kamarády do parku v polské Varšavě, kde ji natočili, jak s kladivem v ruce rozbíjí nos historické soše vyrobené po druhé světové válce.

Julia se celou dobu směje do kamery, zatímco bije do památky v parku, a když nakonec nos rozbije, společně s partou se baví tím, jak správci parku poškozenou sochu najdou. Čin modelky okamžitě zaujal tisíce lidí na sociálních sítích, což prý mělo být jejím původním záměrem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Julia Słońska (@juliaslonskaa),

Jednoduše na sebe chtěla upozornit a zvolila kontroverzní strategii, která se nyní obrátila pro ní. Nejenže jí Facebook smazal účet, ale jakoukoli budoucí spolupráci s ní vyloučila banka i mBank, v jejíž kampani se nedávno objevila.

Samotná Julia se již za čin omluvila, prý byl hloupý a nikdy se neměl stát, avšak škodu nadělala a nebude to jen tak, co lidé na celý incident zapomenou. Více followerů možná přilákala, avšak většina z nich ji pouze kritizovala, a tak dnes nemůžeš pod její příspěvky na Instagramu ani jen zanechat komentář, protože je zablokovala.

Domů
Sdílet
Diskuse