Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2019 13:10
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

10 nejkrásnějších kraťasů, které můžeš aktuálně koupit. Sáhneš po teplákových nebo vojensky inspirovaných?

MÓDA
Uložit Uložené

Užij si horké léto v kouscích od adidas, Nike nebo Stone Island.

I když to tak během posledních květnových dnů vůbec nevypadalo, léto se nezadržitelně blíží. Na chvíli jsme sice ze šatníků vytáhli nepromokavé bundy a další vrstvy, již brzy si na ně ale ani nevzpomeneme. Nahodíme plátěné tenisky a vystačíme si s tričky. Kraťasy budou naším každodenním chlebem, rozhodli jsme proto vybrat deset nejlepších modelů.

Doporučeno
Rytmusovi jsem dával slevy, když ještě neměl peníze. Tony je legenda, která přinesla hiphopový styl na Slovensko Rytmusovi jsem dával slevy, když ještě neměl peníze. Tony je legenda, která přinesla hiphopový styl na Slovensko 14. května 2019 19:06

Uniqlo x Adam Scott Kando Shorts (~770 Kč)

Pokud jsi fanouškem elegantněji působících kraťasů, ideálním kandidátem je kousek se stylovými puky. Za velmi příznivou cenu dostaneš kvalitní rychleschnoucí kousek navržený ve spolupráci s profesionálním golfistou.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Uniqlo

Nike Big Swoosh Shorts (~1 200 Kč)

Ikonické logo od Nike se v nejnovější kolekci objevuje v nadrozměrné velikosti. Krátké kalhoty z teplákoviny patří mezi nejoblíbenější kousky světoznámé značky a právě verze s velkým logem je obzvlášť skvělá.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Levi's Hi-Ball Cargo Shorts (~1 300 Kč)

Zvířecí vzory jsou v kurzu, i co se týče pánské módy. Obzvláště divoký leopardí vzor, který si kraťasy přímo zamiloval. Nabízí je aktuálně celé kvantum značek a módních návrhářů, například i dnes už kultovní záležitost Levi's.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Queens.cz

Levi's 501 Hemmed Shorts (~1 300 Kč)

Pokud jsi spíše tradičnější a neumíš si vynachválit džíny, vsaď na klasiku v podobě těch od Levi's. Legendární značka známá pro svůj kvalitní denim tě určitě nezklame a ve skvěle padnoucím střihu 501 představují ideální volbu.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Freshlabels.cz

Carhartt WIP Aviation Shorts (~1 900 Kč)

Pouze málokterá značka oblečení je na scéně tolik desetiletí jako Carhartt. Ve svých produktech čerpá ze své podstaty, kterou je pracovní oděv. Kraťasy s kapsami a přívlastkem Aviation zkombinuješ téměř s čímkoliv.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Stan Ray Fatigue Shorts (~2 000 Kč)

Americká značka pracovního oblečení Stan Ray drží v nabídce vysoce kvalitní kalhoty z luxusních trvanlivých materiálů. Tyto inspirované opět pracovním oděvem, konkrétně malířskými kalhotami, jsou dostupné i v krátkém provedení.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Palace Shell Shorts (~2 500 Kč)

Palace Skateboards se již od svého založení v roce 2009 nepřetržitě drží mezi nejoblíbenějšími značkami streetwearového oblečení na světě. Každá další kolekce je zajímavější a zajímavější. V té nejnovější mimo jiné nabízí barevné kraťasy z nepromokavého shellového materiálu.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Palace Skateboards
Doporučeno
10 nejhezčích bílých tenisek, se kterými se v davu neztratíš 10 nejhezčích bílých tenisek, se kterými se v davu neztratíš 29. ledna 2019 13:11


adidas x Missoni Supernova Shorts (~2 700 Kč)

Teprve nedávno se sportovní gigant adidas spojil s uznávanou italskou značkou úpletů Missoni, s níž společně představil celkem bohatou kolekci oblečení a obuvi. Jedním z nejsignifikantnějších kousků z kolekce jsou ručně barvené kraťasy z vlněného úpletu.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Stone Island Garment Dyed Sweat Shorts (~4 300 Kč)

Legendární italská značka Stone Island má již několik desetiletí přímo až kultovní status. Může za to vysoká kvalita materiálů, s nimiž zachází, a minimalistický futuristický design. Na těchto kraťasech samozřejmě nechybí ikonické logo s kompasem.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: End Clothing

Maharishi M51 Cargo Shorts (~5 500 Kč)

Britská značka Maharishi čerpá inspiraci v historické armádní výstroji. Svým zákazníkům nabízí jedinečné kousky vycházející z různých vojenských období. Tyto kraťasy kompletují uniformu, která se používá již od roku 1951.

10 najlepsich kratasov
10 najlepsich kratasov Zdroj: Maharishi
Domů
Sdílet
Diskuse