Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2019 22:43
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

V semifinále se čeští hokejisté postaví Kanadě

V semifinále se čeští hokejisté postaví Kanadě
Zdroj: FOTO TASR – František Iván
SPORT
Uložit Uložené

Po výhře nad Německem nás čeká mužstvo javorového listu.

Český tým poprvé od roku 2015 postupuje do semifinále na mistrovství světa v hokeji. Po rozstřílení Německa 5:1 nás v další části turnaje čeká Kanada. Ta se naším soupeřem stává po dnešním odpoledním utkání se Švýcarskem, které po prodloužení porazila 3:2.

V dalším semifinálovém souboji se proti sobě postaví Rusko a Finsko, které stále probíhá. Obě utkání se odehrají v sobotu. 

Doporučeno
Čeští hokejisté poráží Německo 5:1 a postupují do semifinále! Čeští hokejisté poráží Německo 5:1 a postupují do semifinále! 23. května 2019 22:25

Český hokejový tým si zahraje proti Kanadě v sobotu 15:15. Utkání Ruska s Finskem začne v 19:15. Zápas o třetí místo proběhne v neděli od 15:45 a finále začne ve 20:15. Národní tým tak čeká velká výzva a šance poprvé od roku 2013 přivézt z mistrovství světa medaili.

Týmy zpoza velké louže nám sice příliš nesvědčí, ale nepříliš povedený výkon Kanady proti Švýcarsku nám dává naděje. Hokejisté javorového listu se do semifinále probojovali po srovnání v čase 59:59 a následném gólu v prodloužení. 

Domů
Sdílet
Diskuse