Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. července 2019 11:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian se pod palbou kritiky rozhodla změnit název značky spodního prádla. Kimono nahradí jiným jménem

MÓDA JAPONSKO
Uložit Uložené

Populární modelka, podnikatelka a budoucí právnička se rozhodla na základě kritiky od Japonců změnit název své značky Kimono.

Kim Kardashian ještě minulý týden oznámila, že rozjíždí nový byznys zaměřený na tvarovací spodní prádlo. Dozvěděli jsme se zároveň, že její značka se bude jmenovat Kimono, což okamžitě vyvolalo vlnu intenzivní kritiky veřejnosti a obzvláště obyvatel Japonska.

Ti dali jasně najevo, že se neztotožňují s jejím podnikatelským záměrem, protože zasahuje do kulturního dědictví země. Modelka, podnikatelka a budoucí právnička si chce podle nich přivlastnit ochrannou známku na název tradičního oděvu Japonců. Ten má však pro obyvatele zakořeněný význam, a tak po Kim chtěli, aby ještě přehodnotila změnu názvu.

Doporučeno
Kim Kardashian čelí problémům kvůli spodnímu prádlu Kimono. Japonci ji kritizují, že si přivlastnila jejich kulturu Kim Kardashian čelí problémům kvůli spodnímu prádlu Kimono. Japonci ji kritizují, že si přivlastnila jejich kulturu 27. června 2019 10:54

Nyní se přímo z Instagramu Kim Kardashian dozvídáme, že se rozhodla původní název značky spodního prádla změnit a nebude se jmenovat Kimono. V příspěvku píše o tom, že je pro ni splněným snem, že může být sama sobě šéfkou a taktéž naslouchá a sleduje své fanoušky a jejich požadavky.

Ačkoliv původní název vymýšlela s tím nejlepším záměrem a ne cílem komukoliv poškodit, po dlouhém přemýšlení dá své značce spodního prádla nové jméno. Zatím neprozradila, jak se bude jmenovat, minimálně však oficiálním vyhlášením potěšila všechny své skalní fanoušky.

Domů
Sdílet
Diskuse