Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2019 21:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V centru Bratislavy se strhla hromadná bitka. Video zachycuje létající židle, stoly i pěsti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bratislavské historické centrum zažilo sérii šarvátek.

V historickém centru Bratislavy se dnes večer odehrálo několik šarvátek, které vyústily až do rozsáhlého zásahu policie. Mezi lidmi ve městě se hned začalo spekulovat, že výtržnosti na ulici Ventúrska mají údajně na svědomí fotbaloví chuligáni, protože na stadionu Tehelné pole se dnes hrál zápas předkola Ligy mistrů mezi domácím Slovanem Bratislava a týmem FK Sutjeska z Černé Hory.

Na webu Hooligans.cz, který se věnuje fotbalovým fanouškům, se objevila zpráva, že v hlavním městě si měli účty vyměňovat hooligans Cracovia Krakow a Ajaxu Amsterdam proti fanouškům bulharského Levski Sofia (Sofia West 1999). Bulhary čeká zítra zápas předkola Evropské ligy proti Ružomberku.

Bratislavské staré město se krátce před devátou hodinou večer otřásalo zvuky dýmovnic a dělbuchů. Údajně se tam měly setkat skupiny fotbalových chuligánů, které se vyprovokovaly natolik, že vypukla hromadná rvačka. Nám poskytla vyjádření čtenářka, která se v době šarvátek nacházela přímo v historickém centru.

„Seděli jsme v kavárně u Dómu sv. Martina, když najednou z jedné strany přišlo okolo 30 chlapíků. Na hlavě měli kšiltovky a vypadali už na první pohled nepříjemně, tak jsme se s přítelem rozhodli, že půjdeme domů. Najednou jsme zaslechli zvuky, jako když někdo pouští dýmovnice, velký buchot. Když jsme přišli na Ventúrskou, tam byla úplná spoušť a lidé si všechno točili,“ konstatovala.

Domů
Sdílet
Diskuse