Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2019 11:18
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Firma představila dron s plamenometem, který zasáhne cíl do 7,5 metru. Koupit si ho budeš moci i ty

TECH
Uložit Uložené

Nejbližší narozeninový dárek?

Vzpomínáš si ještě na dobu, kdy byl dron skutečně působivou technologickou vychytávkou? Pravdou je, že dnes si už nikdo z letícího drona prostě nedělá velkou hlavu. Kdyby měl však v rámci svého příslušenství zakomponovaný plamenomet, dozajista by zaujal naši pozornost.

S podobným nápadem přišla podle portálu Futurism i firma Throwflame. A na rovinu je třeba říci, že nepůjde o žádnou hračku pro děti. Plamenomet od Throwflame totiž dokáže chrlit oheň až do 7,5 metrů, a to po dobu maximálně 100 sekund.

Cena příslušenství s názvem TF-19 WASP by měla vyšplhat na zhruba 1 500 dolarů. Hovoříme tedy jen o hodnotě samotného plamenometu, dron si však musí zákazník zakoupit dodatečně.

Samostatný dron od Throwflame, který plánuje firma také dodávat, by tě vyšel na 1 000 až 10 000 dolarů. Možná si řekneš, že jde o zbytečnost, ale dejme si ruku na srdce. Kdybys měl po ruce dron s plamenometem, nechtěl bys ho přece jen vyzkoušet?

Doporučeno
10 důvodů, proč jsou drony užitečnými pomocníky v moderním 21. století 10 důvodů, proč jsou drony užitečnými pomocníky v moderním 21. století 16. března 2017 20:42
Domů
Sdílet
Diskuse