Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2019 15:48
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Need for Speed je zpátky! Tuning, pouliční závody a honičky s policií si užijeme v nádherném novém světě

TECH
Uložit Uložené

Slavná série Need for Speed se vrací a tvůrci slibují, že vyslyší požadavky hráčů.

Hráči a milovníci aut se mohou těšit na návrat nejslavnější závodní série. Zpátky na scénu se totiž přiřítí nový díl Need for Speed, který ponese název Heat. Potvrdily se tak drby a neověřené informace, které unikly ještě před oficiálním oznámením hry. Teď už si ale můžeš užít představovací trailer.

Další záběry si pro nás autoři chystají na 19. srpna (august) u příležitosti letošního ročníku veletrhu Gamescom.

Za vývojem hry stojí studio Ghost Games, pro které se tak jedná již o čtvrtý díl slavné značky. Titul nás zavede do ulic Palm City, za jehož inspiraci můžeme považovat zejména Miami. Bude se jednat o velký a otevřený svět, ve kterém se má střídat den a noc.

Změna denní doby ale nebude znamenat jen trochu jinou barevnou paletu okolí, ale bude mít vliv i na hratelnost. Přes den totiž budou hráči  mezi sebou soutěžit v legálních závodech ve snaze vydělat si co největší balík (tzv. Bank). V noci zase přijdou na řadu nelegální závody, v nichž si má hráč vybudovat reputaci (tzv. Rep) v pouličním světě.

V tom se ti ale bude pochopitelně snažit zabránit místní policie, a tak se opět dočkáme spousty adrenalinových honiček se strážci zákona a pořádku.

Doporučeno
Forza Motorsport 7 je žhavým kandidátem na nejkrásnější a nejlepší závodní hru roku (Recenze) Forza Motorsport 7 je žhavým kandidátem na nejkrásnější a nejlepší závodní hru roku (Recenze) 4. října 2017 19:30

Bohatý tuning 

„Fanoušci nám dali najevo, že chtějí více aut, více možností úprav vozidel a víc výzev, a tak jsme se jim rozhodli vyhovět ve všech ohledech. Každému hráči ve hře dáme možnost plně využít svou kreativitu, a to ať už jde o vaší postavu, styl řízení či výkon auta,“ říká Riley Cooper, který v týmu zastává funkci creative directora.

Hra Need for Speed Heat vychází 8. listopadu (november) 2019 na PS4, Xbox One a PC. Majitelé EA Access a Origin Access Basic si budou moci vyzkoušet s několikadenním předstihem. 

Need for Speed je zpátky! Tuning, pouliční závody a honičky s policií si užijeme v nádherném novém světě
Zdroj: Need for Speed Heat/EA
Domů
Sdílet
Diskuse