Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2019 13:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Marihuana, extáze, LSD, hašiš, kokain i pervitin na festivalu Uprising. Policie zajistila drogy a zahájila trestní stíhání

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Na Zlatých píscích policie opět zajistila omamné a psychotropní látky, které půjdou na expertizu.

S festivalovou sezónou si naši východní sousedé zřejmě asociují aplikaci omamných a psychotropních látek. Napovídá tomu dění na Zlatých píscích, kde se během uplynulého víkendu konal další ročník festivalu Uprising.

Bratislavská policie na svém oficiálním Facebooku informuje o zajištění různých drog, přičemž mělo jít dohromady až o 15 případů drogové trestné činnosti. Jméno festivalu nezveřejnila.

„Policisté zajistili látky, o kterých vzniklo důvodné podezření, že se jedná o omamné a psychotropní látky jako marihuana, extáze, LSD, hašiš, kokain, pervitin nebo 3MMC,“ píše se v příspěvku

Ve třech případech mělo jít o cizince, vůči kterým již bylo vzneseno obvinění, zbytek bude čekat na rozhodnutí z expertizy. Policie už v úvodu příspěvku uvádí, že držení drog se na festivalu opakuje, pravděpodobně i proto každoročně přistupuje ke kontrole návštěvníků zodpovědněji. I to by mohlo být motivací, aby si to v příštím roce lépe promysleli.

 

Zpět
Sdílet
Diskuse