Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2019 9:13
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Agresivní muž si myslel, že je syn Michaela Jacksona. Chtěl na Pražský hrad, skončil na psychiatrii

ZAJÍMAVOSTI ČESKO PRAŽSKÝ HRAD
Uložit Uložené

Strážníci museli řešit problém s agresivním mužem, který si myslel, že je příbuzný Michaela Jacksona.

Po pražském Žižkově se pohyboval neznámý muž, který se vůči kolemjdoucím choval agresivně. Nejdříve vešel do jedné z místních trafik, kde vyhrožoval obsluze likvidací, rozhazoval vystavené zboží a choval se nevhodně. Zaměstnanci obchodu mezitím zavolali městskou policii.

Muž však během toho z místa utekl, nasedl do tramvaje číslo 9 a tou odjel neznámo kam. Informaci potvrdil i řidič tramvaje a na základě ní pak strážníci našli agresora v Bolzanově ulici u Hlavního nádraží. Ihned ho zkontrolovali. Představil se jako syn slavného popového zpěváka Michaela Jacksona.

Doporučeno
Byl Michael Jackson pedofil? Byl Michael Jackson pedofil? 13. března 2019 17:51

Strážníky ihned vstřícně pozval na Pražský hrad, kde má prý vlastnit půlku nádvoří. Po předložení dokladů strážníci zjistili jeho pravou totožnost – šlo o 39letého muže, který mluvil značně nesrozumitelně. Mluvil k lidem, kteří na místě nebyli a nakonec byl agresivní. Museli ho proto spoutat a naložit do policejního vozidla

Odjeli s ním do trafiky, aby zaplatil škody, které tu způsobil. Jeho agresivita se zvýšila„Dechová zkouška skončila s pozitivním výsledkem přes 1 promile alkoholu. S ohledem na jeho zdravotní stav strážníci přivolali záchrannou službu, která rozhodla o jeho převozu do nemocnice,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Domů
Sdílet
Diskuse