Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2019 17:13
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Jsem zapšklej fotr, ale dobrou muziku ještě umim poznat. MC Gey vydává album RλP​-​LIFE: Epizoda 2

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

„Nová doba, mladý učíš jak bejt nula,“ říká v singlu nového alba.

MC Gey se po dlouhých třech letech vrací na scénu a znovu využívá svůj koncept RλP-LIFE. Epizoda 2 se opět vrací k pomyslnému rapovému boji proti zlým příšerám – jak sám raper říká – „debilníma rýmama a raperama“. Album otevírá singl EPIZODA 2, ke kterému vydal temný videoklip.

Na albu zaznívá hlasitá kritika současného českého rapu. „Už mě ten rap, co všude slyšim, zase začal srát,“ nechal se slyšet při jeho březnovém ohlášení. Beaty mu zajistil jeho kolega Krudanze z uskupení Crystal Kidz.

Doporučeno
MC Geye začíná srát aktuální český rap. Ohlašuje RλP-LIFE: Epizoda 2 MC Geye začíná srát aktuální český rap. Ohlašuje RλP-LIFE: Epizoda 2 15. března 2019 10:11

Název referuje na legendární hru od společnosti Valve – Half Life. A podobně jako v druhém dílu této hry se třetí epizody fanoušci možná nikdy nedočkají. „Tímto albem uzavírám sérii. Nechte mě už kurva žít,“ říká Gey. Celé album RλP​-​LIFE: Epizoda 2 je k poslechu například na Spotify, ale je také ke koupi na e-shopu.

Domů
Sdílet
Diskuse