Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 21:07
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Call of Duty: Modern Warfare vychází už tento měsíc. Explozivní trailer slibuje nezapomenutelný válečný zážitek

Call of Duty: Modern Warfare vychází už tento měsíc. Explozivní trailer slibuje nezapomenutelný válečný zážitek
Zdroj: Activision
TECH
Uložit Uložené

Activision vydá i letos nový díl Call of Duty. Půjde o reboot nejoblíbenější a nejkvalitnější série.

Call of Duty: Modern Warfare je rebootem nejoblíbenější série z CoD. Namísto čtvrtého dílu se dočkáme dalších misí kapitána Price. Tentokrát nás čeká množství válečných konfliktů, obrovský singleplayer a už klasicky multiplayer. Ten by měl nabídnout vůbec největší počet map v sérii, ale nejprve bude bez Battle Royale režimu. Ten by měl až dorazit později v tomto roce. Samotný multiplayer údajně nabídne módy až pro 100 hráčů.

Novinka už zažila pár kontroverzních kauz, kdy se do hry obouvali zejména veteráni. Glorifikuje totiž podle nich některé druhy zabití a nepříjemné vojenské metody, které rozhodně nejsou zábavné. Kampaň má také nabídnout kontroverzní momenty a určitě se launch neobejde bez kritiky v recenzích či na internetu celkově.

Hru vyvíjí Infinity Ward (CoD, CoD 2, trilogie Modern Warfare, Infinite Warfare a Ghosts). Dostupná bude 25. října pro PC, Xbox One a PS4, přičemž právě na konzole od Sony bude k dispozici survival mód Spec Ops exkluzivně během celého prvního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse