Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2019 6:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Rychle a zběsile 9 se začne natáčet už v únoru

Rychle a zběsile 9 se začne natáčet už v únoru
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I dnešní Snídaně je nabitá množstvím novinek nejen z Hollywoodu.

Nový pracovní týden opět začneme naší pravidelnou Snídaní s Filmkultem. I tentokrát ti tedy přinášíme ty nejzajímavější zprávy ze světa filmu. 

Fast & Furious 9 

Vin Diesel prozradil, že natáčení snímku Fast & Furious 9 začne v průběhu února v Londýně. Novinku oznámil společně s Michelle Rodriguez prostřednictvím příspěvku na Instagramu, zda se ale ve filmu objeví i Dwayne Johnson s Jasonem Stathamem, to v této chvíli nevíme. Režie se chopí Justin Lin (Star Trek Beyond, Fast & Furious 5 a 6).

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Crew heads out to London next month for the next chapter... #FAST9

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Diesel (@vindiesel),  

Terminator 

Chystaný Terminátor se nám připomíná krátkým videem ze zákulisí natáčení v hlavní roli s Arnoldem Schwarzeneggerem a režisérem Timem MiIllerem (Deadpool). Natáčení momentálně probíhá v Budapešti. Premiéra je u nás naplánována na 31. října 2019 a kromě Arnieho se objeví i herci jako Mackenzie Davis, Linda Hamilton, Natalia Reyes, Diego Boneta či Gabriel Luna.

Hajao Mijazaki

Slavný japonský tvůrce Hajao Mijazaki momentálně připravuje snímek How Do You Live?, který by měl premiérovat v roce 2020. Jeho častý spolupracovník Vincent Maraval však prozradil, že Mijazaki se synem Gorem pracují na dvou nových projektech. Zda do toho ale započítal i How Do You Live?, nebo myslel dva úplně jiné filmy, to zatím nevíme.

Raňajky pondelok (Fast and Furious)
Raňajky pondelok (Fast and Furious) Zdroj: Studio Ghibli/Toho

Ghostbusters a Morbius mají data premiér

Studio Sony zveřejnilo data premiér pro pokračování Ghostbusters a komiksovku Morbius. První jmenovaný snímek dorazí do kin 10. července 2020 a Jareda Leta uvidíme v spin-offu Spider-Mana 31. července 2020.

Raňajky pondelok (Fast and Furious)
Raňajky pondelok (Fast and Furious) Zdroj: Columbia Pictures/Warner Bros. Pictures

Happiest Season

Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) by si měla zahrát po boku Kristen Stewart v lesbické romantické komedii Happiest Season. Stewart ztvární mladou ženu, která plánuje požádat svou přítelkyni (Davis) o ruku, a to před její rodinou. Háček je v tom, že konzervativní rodiče nevědí o její orientaci. Režíruje herečka Clea DuVall (The Intervention), která napsala scénář společně s Mary Holland. Datum premiéry zatím neznáme.

Raňajky pondelok (Fast and Furious)
Raňajky pondelok (Fast and Furious) Zdroj: IFC Films/Mars Distribution

The Death and Life of John F. Donovan

Režisér a scenárista Xavier Dolan představil první trailer ke svému dramatu The Death and Life of John F. Donovan. Příběh se zaměří na korespondenci mezi hereckou hvězdou jménem John F. Donovan (Kit Harington) a jejím fanouškem Rupertem (Jacob Tremblay), který se svému idolu svěří se svými největšími tajemstvími. Donovan je homosexuál a chystá se na filmovou roli superhrdiny, ale hrozí, že se veřejnost dozví o jeho soukromém životě.

Snímek prošea dlouhou postprodukční fází, protože Dolan z něj úplně vystřihl hlavní antagonistku ztvárněnou Jessicou Chastain. Těšit se ale můžeš na herce jako Ben Schnetzer, Thandie Newton, Natalie Portman, Susan Sarandon, Kathy Bates či Michael Gambon. Americká premiéra ještě naplánovaná není.

Domů
Sdílet
Diskuse