Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 9:10
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Bar v Dubaji nabízí pro ženy drinky zdarma. Záleží ale na tom, kolik váží

ZAJÍMAVOSTI DUBAJ
Uložit Uložené

Bar se netradičním marketingovým tahem snažil získat pozornost zákazníků.

Když byznys nejde, podnikatel vyzkouší cokoli. Je to pochopitelné, když už jednou člověk investuje do podnikání, nechce přijít o peníze. Tehdy majitel podniku zkouší opravdu cokoliv, aby přilákal zákazníky. S netradičním nápadem přišel Fusion Club v Dubaji, píše Insider.

Dámské noci a podobné akce zřejmě nefungovaly až tak dobře, a tak chtěli vymyslet něco originálního. Začali proto ženám nabízet drinky zdarma na základě jejich váhy. Akce je jasná – čím více vážíte, tím více můžete získat nápojů bezplatně.

Bar v Dubaji ponúka pre ženy drinky zadarmo. Záleží však na tom, koľko vážia
Bar v Dubaji ponúka pre ženy drinky zadarmo. Záleží však na tom, koľko vážia Zdroj: Fusion

Žena se buď zváží na místě, nebo svou váhu napíše na lísteček a předá barmanovi. „Nenutíme naše hosty, aby se vážili,“ řekl hotelový manažer čtyřhvězdičkového hotelu Cassells Al Barsha Anil Kumar, kde se bar nachází.

Doporučeno
Bella Hadid vymazala příspěvek na Instagramu kvůli komentáři od Seleny Gomez. Bývalé přítelkyně The Weeknda jsou rivalkami roky Bella Hadid vymazala příspěvek na Instagramu kvůli komentáři od Seleny Gomez. Bývalé přítelkyně The Weeknda jsou rivalkami roky 17. listopadu 2019 16:57

Za každý kilogram dostane žena 1 emirátský dirham (1 emirátský dirham = 6,3 koruny). Za peníze, které dostane, si může následně koupit jakýkoliv nápoj. Neobvyklou nabídkou se chtěli odlišit od ostatních barů. 

„Je dobré přibírat,“ zní jejich motto. Podle Kumara akci lidé vnímali zpočátku rozpačitě, ale byla tak úspěšná, že se ji rozhodli prodloužit do konce roku. „Nemusíme být neustále příliš vážní,“ říká s tím, že ženy nikdy nekontrolovali, zda zadaly přesnou váhu. Co si o akci myslíš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse