Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2017 15:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Krásná dcera Cindy Crawford jako by mámě z oka vypadla. Teprve 16letou slečnu však na molech kritizují za příliš vyhublou postavu

MÓDA
Uložit Uložené

Kaia Gerber bude zanedlouho jednou z nejvyhledávanějších modelek.

Pokud se spojí dva krásní a úspěšní lidé, jejich potomci obvykle v kategorii přitažlivosti nezaostávají. Skvělým příkladem je dcera supermodelky Cindy Crawford a Randyho Gerbera, stále teprve 16letá Kaia Gerber, o které jsme psali už před dvěma lety. Kaia tehdy měla svou modelingovou kariéru slibně rozjetou a letos ji povýšila na další úroveň. Objevila se na více prestižních módních přehlídkách v rámci Paris Fashion Week a i když není ani plnoletá, má za sebou spolupráci se značkami jako Calvin Klein, Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Prada či Moschino.

Mladou krásku zastupuje modelingová agentura IMG, která má pod svými křídly sestry Gigi a Bellu Hadid, ale také nejkrásnější holčičku na světě Thylane Blondeau. Právě v souvislosti s Thylane se po vystoupení 16leté teenagerky na molech vynořili mnozí kritici, tvrdící, že Kaia by ve svém věku neměla trávit čas na molech a v showbyznysu, ale spíše ve škole a s kamarády. Objevili se dokonce i nepřející, podle kterých je Kaia sice krásná, avšak příliš vyhublá a podezřívali ji z anorexie. Díky své světoznámé mámě se o příležitosti bát nemusí a téměř 2 miliony fanoušků na Instagramu svědčí o tom, že Kaia bude dlouhodobě patřit mezi nejvyhledávanější modelky příštích let.  

Příspěvek sdílený Kaia (@kaiagerber),


Příspěvek sdílený Kaia (@kaiagerber),


Příspěvek sdílený Kaia (@kaiagerber),













Domů
Sdílet
Diskuse