Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2019 17:29
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Samsung Galaxy S11 dorazí už v březnu. Takto by mohl vypadat

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Fotoaparátů bude ještě více než na iPhonu 11 Pro. Jeden z nich slibuje až 108 Mpix rozlišení.

Před týdnem jsme tě informovali, že Samsung již pracuje na novém smartphonu Galaxy S11, který by se měl světu ukázat přibližně v březnu 2020. Jeden z odborníků se v té době divil, že ještě nikde neunikla jeho přibližná podoba, tak jak to bývá zvykem. 

Nyní je už všechno jinak. První částí do skládačky je podle XDA-Developers oficiální certifikační dokument, který Samsung musel vyplnit, aby mohl S11 uvést na čínský trh.

Doporučeno
Samsung představil nové vlajkové lodě: Galaxy Note 10 a 10+ Samsung představil nové vlajkové lodě: Galaxy Note 10 a 10+ 7. srpna 2019 23:33

Ten prakticky potvrzuje, že telefon dostane podporu 5G sítí již v základní verzi. Stejně tak by měl nabízet rychlé 25wattové nabíjení. 

Twitterový účet Steve H. McFlye už zobrazuje i první render, který ale může být pro mnohé fanoušky značky zklamáním.

Žádný vysloveně revoluční redesign by se totiž podle nich nekonal. Zaujme snad jen 6,9palcovým zaobleným displejem, který téměř úplně vyplňuje celou přední stranu, maličkým otvorem na přední kameru a plochou se zadními objektivy. 

Jeden z nich by měl nabízet až 108megapixelové rozlišení, které ale využiješ spíše na kouzla s digitálním zoomem. Takto velké fotografie by totiž zabíraly velmi mnoho megabajtů ve vnitřním úložišti. 

Kromě toho se mluví o schopnosti nahrávat videa v 8K při 30 fps. Další objektiv bude téměř jistě širokoúhlý, ale kromě toho zůstávají neidentifikované ještě další tři otvory v poměrně velkém černém obdélníku.

Pokud jsme se smáli„trojplotně“ na nových iPhonech, pomalu je třeba o takových řešeních uvažovat jako o novém standardu.

Render údajného Samsungu Galaxy S11, respektive spíše dražší verze S11+ navíc naznačuje, že objektivy by měly být po zadní části rozházené pořádně na divoko. Jiný „leaker“ se jménem Ice Univrese ale nesouhlasí a naznačuje, že finální design telefonu by měl být mnohem hezčí.

Ice Universe původně hovořil o zcela propracovaném těle plném oblin. Uvidíme tedy, kde nakonec bude pravda a hlavně, zda nový pokus Samsungu překoná letošní iPhony.

Samsung Galaxy S11+ vraj môže byť „nukleárna zbraň“
Samsung Galaxy S11+ vraj môže byť „nukleárna zbraň“ Zdroj: en.letsgodigital.org
Domů
Sdílet
Diskuse