Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2020 11:04
Čas čtení 0:30
Vojtěch Vanda

Na dálnici D1 shořel autobus, ve kterém cestovalo zhruba padesát pasažerů. Všichni stihli vystoupit

NEWS
Uložit Uložené

Z autobusu zbyla pouze ohořelá karoserie.

Na sjezdu u 10. kilometru dálnice D1 směrem na pražský okruh hořel autobus. Hasiči dostali hlášení o incidentu kolem půl sedmé hodiny ranní. Nikdo z přibližně 50 cestujících, kteří autobusem jeli, nebyl zraněn. Všem se povedlo vystoupit předtím, než plameny zničily celý autobus. S informací přišli hasiči a ČT24.

Doporučeno
Řidič autobusu z Liberce do Prahy zkolaboval za jízdy. Cestující za něj pohotově převzal řízení Řidič autobusu z Liberce do Prahy zkolaboval za jízdy. Cestující za něj pohotově převzal řízení 16. září 2019 13:40

Za požár mohla nejspíše blíže nespecifikovaná technická závada. „Jedná se o vůz na lince 397, který poté směřoval na linku 327,“ uvedla pro ČT24 společnost Ropid zajíšťující veřejnou dopravu po hlavním městě a okolí. Hasičům se poměrně brzy povedlo dostat oheň pod kontrolu, nicméně dopravní prostředek shořel celý. Řidič ale podle hasičů dokázal zařídit náhradní dopravu. Odhadovaná škoda je 120 tisíc korun.

Doporučeno
Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele 2. ledna 2020 20:40
Domů
Sdílet
Diskuse