Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2020 11:19
Čas čtení 0:46
Vl Mi

Robert Downey Jr. se možná vrátí jako Iron Man. Herec neřekl definitivně ne

FILMY A SERIÁLY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Mnoho lidí si umí jen těžko představit MCU (Marvel Cinematic Universe) bez génia a vtipálka Tonyho Starka.

Od Avengers: Endgame uběhl už nějaký ten pátek a většina z nás ví, jak marvelovka skončila. Vyhráli jsme, ale vítězství nás stálo hodně. Před očima nám umřel Tony Stark, který byl podle mnohých tahounem celé série.

Aby ne, byl vtipný, inteligentní a hlavně vždy přišel s nápadem, který tak trochu zachránil svět. Jednoduše hrdina. To, že byl občas sobecký a egocentrický, mu tedy můžeme prominout.

Vráti sa Robert Downey Jr. ako Iron Man? Herec nepovedal definitívne nie
Vráti sa Robert Downey Jr. ako Iron Man? Herec nepovedal definitívne nie Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Je možné, že bychom Roberta Downeyho Jr. v MCU (Marvel Cinematic Universe) ještě spatřili? A to i přesto, že zemřel? Šance tu stále je. Už v září jsme se zamýšleli nad tím, jak by mohl vypadat návrat Tonyho – buď formou AI, nebo robota namluveného jeho hlasem. Naději dodávají i vyjádření zmíněného herce, který neříká jasné ne.

Downey během rozhovoru s Extra uvedl, že se „může stát cokoliv“, když se ho zeptali, jestli se jeho role Iron Mana skončila. Jedním dechem však dodal, že on považuje svou roli za hotovou a těší se, až uvidí nové projekty od Marvelu.

Doporučeno
Robert Downey Jr. na natáčení nikdy neřekne stejnou repliku dvakrát Robert Downey Jr. na natáčení nikdy neřekne stejnou repliku dvakrát 31. srpna 2019 9:07

„Pokud jde o mě, zavěsil jsem zbraně na hřebík a jsem rád, že to mohu nechat plavat,“ řekl a dodal, že Marvel zahajuje novou cestu a zkoušejí spoustu nových věcí.

Domů
Sdílet
Diskuse