Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 17:43
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Justin Bieber zakomponoval do nového alba rapové prvky. Zažil nejhorší chvíle v životě, vydává nyní to nejlepší v kariéře?

HUDBA
Uložit Uložené

Po pěti letech se Justin vrátil, chvílemi to ale vypadalo tak, že navždy upadne do zapomnění.

Justin Bieber po pěti letech přichází s novým albem, které si fanoušci od dnešního dne mohou poslechnout na streamovacích platformách a také na YouTube. O prvenství v žebříčku Billboard se uchází nálož 17 skladeb, jejichž ústřední téma je jednoznačné – láska k ženě, která ho zachránila od zatracení.

Kritci si už po prvních hodinách všimli, že album je výrazně jiný také s přihlédnutím k tomu, že na něm Justin pracuje pouze v rámci okruhu svých nejbližších. Absence hudebníků a textařů jako BloodPop, Ed Sheeran nebo Benny Blanco je viditelná.

Doporučeno
Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana 1. února 2020 13:58

Ačkoliv Justin vsadil na kvalitní hosty a velmi silný osobní motiv, pravděpodobně největším hitem zůstane Yummy, které se na nejvyšší příčku v poslechovosti nepropracovalo. Očekáváme, že v porovnání s Purpose bude mít Changes mnohem slabší výkon. Je zároveň otázkou, jaká jsou očekávání samotného interpreta.

Domů
Sdílet
Diskuse