Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Dominik Vetrák
28. února 2020 14:03
Čas čtení 0:42

Braveheart dostává pokračování. Robert The Bruce bojuje v krvavém traileru za svobodu Skotska

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené

V dubnu se do kin dostane neoficiální pokračování Braveheart s názvem Robert the Bruce. Sleduj nový trailer.

Angus Macfadyen si v roce 1995 zahrál historickou postavu RobertaBruce (Robert I.) ve vynikajícím Braveheart s MelemGibsonem. Po 25 letech se vrací do stejné role, aby po smrti Williama Wallace dále bojoval za nezávislost Skotska a svobodu jeho lidí. Na začátku filmu je ale po souboji zraněn a na pokraji smrti. Ujme se ho chudá skotská rodina, která ho vyléčí a ukrývá, čímž riskuje své životy. Následně se pokusí nastartovat další revoluci. 

Trailer láká na středověké bitvy, střety mečů a dobývání pevností či usedlostí. Kromě toho nás ale nenadchl. Film nedostal velký rozpočet a nepracovali na něm zdaleka takoví talentovaní lidé jako na Braveheart. Na režisérskou židli usedl Richard Gray. Od něho můžeš znát například Summer Coda, The Lookalike či Sugar Mountain, ale nenatočil více než průměrné filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse