Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2020 2:22
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Andrej Danko půjde do puče, Fico trhat parkety. Toto jsou nejlepší meme obrázky reagující na slovenské volby

NEWS
Uložit Uložené

Vybíráme několik nejlepších vtipných obrázků, kterými lid reaguje na dosavadní výsledky z exit pollů.

Průběžné výsledky ze statistického úřadu a také průzkumy exit pollů ukazují, že by parlamentní volby mohla vyhrát strana OĽaNO Igora Matoviče a vládu by mu mohly pomoci sestavit další opoziční demokratické strany.

Na aktuální nejsledovanější událost na Slovensku reaguje i veřejnost lidovou tvořivostí. Vybíráme několik nejlepších meme obrázků, které reflektují náladu v zemi těsně před tím, než se dozvíme definitivní výsledky.

Z výsledků exit pollů vyplývá, že strana SNS Andreje Danka by se neměla dostat do parlamentu a kromě toho možná nepřekročí ani 3% hranici, která je pro kandidující strany podmínkou, aby dostali finanční příspěvek od státu. Exit polly zároveň naznačují, že strana Roberta Fica nevyhraje volby, prvenství by mělo patřit Igoru Matovičovi.

Předseda SNS Andrej Danko poděkoval voličům SNS a řekl, že bude respektovat výsledky voleb. Voličům OĽaNO, které by podle odhadů mělo volby vyhrát, vzkázal, že doufá, že jim hnutí zlepší kvalitu života. Reportérovi Deníku N řekl Andrej Danko, že je „chrapúň“.

 

 


 

Domů
Sdílet
Diskuse