Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2020 12:20
Čas čtení 1:26
Samuel Majdek

Refresher rozdá malým podnikatelům více než 1 000 000 korun v podobě inzerce zdarma. Dej nám o nich vědět

Refresher rozdá malým podnikatelům více než 1 000 000 korun v podobě inzerce zdarma. Dej nám o nich vědět
REFRESHER
Uložit Uložené

Příběhy malých firem dostaneme #DIKYTOBE a předplatitelům REFRESHER+ mezi čtenáře.

Vliv koronaviru pociťujeme všichni. Vzájemně si držíme palce, abychom zodpovědným přístupem šíření zastavili a mohli se co nejdříve vrátit zpět ke svým „starým dobrým“ životům.

 
Většina firem a obchodů však v těchto dnech musí zůstat zavřená. Nejvíce na tato opatření doplácejí malé podniky, které jsou v těchto nelehkých časech odstřiženy od příjmu nebo musely svoji výdělečnou činnost omezit na minimum.

 
Malí podnikatelé a živnostníci jsou pilířem ekonomiky a odvádějí poctivou práci, přesto jsou nyní ohroženi. Proto jsme se jim v Refresheru rozhodli podat pomocnou ruku. 

 
Máš ve svém okolí oblíbenou restauraci či kavárnu, která nemůže plnohodnotně nabízet své služby? Víš o malém rodinném podniku, který živí celou rodinu? Nebo prostě víš o někom, kdo v těchto těžkých časech potřebuje podporu? Řekni nám o něm a my mu pomůžeme i #DIKYTOBE.


Dejte nám vědět

V průběhu příštích týdnů rozdáme více než milion korun v podobě inzerce na Refresheru zdarma pro ty nejzranitelnější. Suma je rovná mediální hodnotě, kterou podnikatelům poskytneme. Pokud chceš pomoci, řekni nám o příběhu firmy, kterou znáš a myslíš si, že její příběh by se měl dostat mezi lidi. 

 
Na mail [email protected] nám napiš:

  1. Název firmy/podniku/obchodu
  2. Popiš, jaký produkt/službu firma poskytuje
  3. Dej nám vědět, jaký příběh za firmou stojí a proč by o něm mělo vědět celé Česko
  4. Napiš, jak by inzerce zdarma této firmě mohla v těchto těžkých časech pomoci (např. prodej přes e-shop)
  5. Nech nám kontakt na odpovědnou osobu, se kterou se můžeme spojit

V průběhu příštích dní začne náš tým na základě přijatých e-mailů vybírat a oslovovat podnikatele, jejichž příběh zveřejní na webu a sociálních sítích s označením a logem #DIKYTOBE

Tato aktivita může vzniknout díky předplatitelům REFRESHER+

Podpora malých podnikatelů v nelehkých časech v podobě inzerce zdarma může vzniknout pouze díky předplatitelům REFRESHER+.

 
I my sami jsme momentálně přišli o přibližně 80 % našich příjmů, největším zdrojem našich příjmů je tak nyní předplatné. Pokud jsi jeden z předplatitelů, jménem všech lidí ve firmě ti děkujeme.

 
Dnes tvou podporu potřebujeme více než kdykoliv v minulosti. Pokud náš obsah sleduješ, ať už ve formě článků, novinek, videí nebo sociálních sítí, věříme, že vidíš i jeho zkvalitňování. Podpořit nás můžeš zde.

 
#DIKYTOBE Pomůžeme malým podnikatelům

#DIKYTOBE Refresher pokračuje

#DIKYTOBE To všichni spolu zvládneme

Domů
Sdílet
Diskuse