Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2020 14:20
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Chris Hemsworth je speciální agent zachraňující syna drogového barona. Zabít ho ale chce celé město

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix chystá na duben velký akční film Extraction. Vyšel první trailer.

Extraction je akční blockbuster, který se na Netflix dostane 24. dubna. Půjde o zábavný akční blockbuster se sympatickým Chrisem Hemsworthem (Thor v Marvel Cinematic Universe) v hlavní roli. Hraje žoldáka, který má za sebou již řadu nebezpečných akcí. Jeho nejtěžší zkouškou se stane mise v Bangladéši.

Má vystopovat únosce syna šéfa velkého drogového gangu jménem Ovi a následně jej ochránit před útočníky. Půjde po nich ale celé město a musí se rozhodnout, zda se akce vzdá a Ovi zemře, nebo se zkusí probojovat hordami nepřátel.

Čeká nás pořádně nabitá akce a napínavé momenty. Hlavní roli ztvárnil zmiňovaný Chris Hemsworth. Kromě něj uvidíme i Davida Harboura či Golshifteh Farahani.

Režie se ujal Sam Hargrave, pro kterého půjde v režisérské židli o celovečerní debut. Dosud natočil jen krátké filmy, ale jako kaskadér pracoval na téměř stovce filmů včetně Avengers. Pro Avengers: Infinity War a Endgame pracoval i jako režisér druhého týmu. Scénář napsal Joe Russo (režisér Avengers 3 a 4). 

Netflix to s filmy myslí vážně a snaží se divákům po celém světě nabídnout mix různých žánrů. Najdeš na něm skutečně cokoli, ať už preferuješ jakékoliv druhy filmů a seriálů. Sami přitom produkují množství kvalitního obsahu, což se loni odrazilo i v největším počtu nominací na Oscara ze všech hollywoodských studií.

Chris Hemswroth je špeciálny agent zachraňujúcich syna drogového lorda. Zabiť ho však chce celé mesto
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse