Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Jagermeister.
24. dubna 2020 17:00
Čas čtení 0:48
Antonín Havlík

Nový projekt zachraňuje noční život v Česku. Domluv si party třeba s NobodyListenem, Zayem a špičkovými barmany

REFRESHER
Uložit Uložené

#SAVETHENIGHT chce zachránit noční život.

Kvůli událostem posledních týdnů se úplně pozastavil život v Česku. Také ten noční. Hudební kluby jsou prázdné, v barech se práší na skleničky, večírky jsou v nedohlednu. Všechno je zavřené. 

Přišli jsme o možnost pokecat s barmanem, vychutnat si oblíbený drink, zatančit na energické DJ sety. Z těchto důvodů vznikl nový celosvětový projekt #SAVETHENIGHT od Jägermeisteru, do kterého se zapojili i první Češi a Slováci a další budou následovat.

Doporučeno
Přichází pěkně vvvostrej Jägermeister Scharf. Není pro každého Přichází pěkně vvvostrej Jägermeister Scharf. Není pro každého 24. března 2020 12:00

Nový projekt zachraňuje noční život v Česku. Domluv si party třeba s NobodyListenem, Zayem a špičkovými barmany
Zdroj: Jagermeister

Asi každému z nás chybí bujarý noční život. V karanténních dobách to jde pomocí online aplikací a nyní si do nich můžeš pozvat i svého oblíbeného DJe nebo barmana. Projekt si totiž dává za cíl podpořit právě DJe, hudebníky, tanečníky, barmany a další umělce. Stačí si jednoduše domluvit online party pro tebe a tvé kamarády na webu save-the-night.com.

Je jenom na tobě, jak čas s interprety využiješ. Jestli si necháš zahrát DJ set, pokecáš o hudbě, naučíš se, jak vzniká rapový hit nebo jak si namíchat drink. Domluvíte se, zda se potkáte na Skypu, Houseparty nebo Zoomu a můžete začít. Tvůj čas s daným umělcem platí Jägermeister, ty a tví kamarádi jen necháte spropitné.

Za Česko se do projektu zapojili umělci jako DJ a producent Nobodylisten, raper Zayo nebo DJ EKG. Další budou přibývat. Nepromeškej ideální šanci, jak oživit karanténní dobu a přihlas se na save-the-night.com!

Domů
Sdílet
Diskuse