Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2020 8:15
Čas čtení 0:45
Jakub Paulík

Od obávaného trestance po hvězdu Hollywoodu. Bývalý kriminálník Danny Trejo povypráví v dokumentu svůj příběh

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Cesta filmového zabijáka Treja k úspěchu byla pořádně náročná.

Danny Trejo (Machette, Desperado, Od soumraku do úsvitu), který hrál ve většině filmů tvrdé chlápky a nelítostné zločince, divákům v dokumentu Inmate #1: The Rise of Danny Trejo ukáže, jak se dostal ke kariéře herce. Pokud se alespoň zběžně zajímáš o filmovou scénu, na Treja jsi musel určitě několikrát narazit a možná jsi zaslechl, že kriminálníky hraje dokonale, protože v minulosti patřil mezi ně.

Doporučeno
Muž, který vyřešil vlastní vraždu. Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko byl odpůrcem  Putina, který jej nejspíš nechal zabít Muž, který vyřešil vlastní vraždu. Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko byl odpůrcem Putina, který jej nejspíš nechal zabít 7. května 2020 11:30

Dokument Inmate #1 měl premiéru 21. září minulého roku na kanadském Calgary Film Festival a aktuálně se divákům představuje novou upoutávkou. Snímek od režiséra Bretta Harveyho (Ice Guardians, The Culture High) zobrazí život slavného Treja od narození, přes problémy se zákonem a drogami, až po kariéru v Hollywoodu.

Domů
Sdílet
Diskuse