Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2020 v 8:53
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

Včera v Česku přibylo nejvíce pacientů s koronavirem od začátku měsíce

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Podívej se na aktuální data o koronaviru.

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo aktuální údaje o šíření nového typu koronaviru SARS-CoV-2 v České republice. Dosud u nás bylo prokázáno 7 979 případů nákazy, v současné době úřady hlásí přesně 3 502 pacientů (tedy bez vyléčených a mrtvých). Za včerejší den bylo onemocnění covid-19 potvrzeno u 78 lidí, což je nejvíce od začátku května. 

Doporučeno
Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor 5. května 2020 v 18:29

Ze včerejšího dne na dnešek se opět mírně zvýšil počet obětí, za celou dobu pandemie u nás v souvislosti s koronavirem zemřelo 263 lidí. Dalších 275 pacientů je hospitalizováno. Opět se však zvýšil i počet vyléčených pacientů, kterých je již 4 214.

Podle informací ministerstva zdravotnictví u nás bylo provedeno celkově 286 821 laboratorních testů, včera se jich udělalo 8 287. To je méně, než tomu bylo v úterý, stále se však jedná o druhý největší objem testů v rámci jednoho dne od konce minulého měsíce.

Domů
Sdílet
Diskuse