Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2020 8:39
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Tekashi 6ix9ine vylezl z vězení, ovládl internet a utrácí obrovské množství peněz

PODCASTY FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nové Freshnews ve formě podcastu.

Odebírej nás na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

Naše Freshnews vychází pravidelně každý týden na YouTube, pro větší pohodlí ti však porci novinek přinášíme i ve formě podcastu. Je tedy jen na tobě, jaké verzi dáš přednost. Novou epizodou tě jako v uplynulých týdnech provede Vítek a na tebe čeká to nezajímavější jak z domova, tak ze světa.

Na domácí scéně aktuálně nejvíce rezonuje #hot16challenge2. Jedná se výzvu, která původně vznikla v Polsku a následně se rozšířila do dalších zemí. Jejím cílem je pomoci v boji proti současné pandemii koronaviru a jedním z těch, kdo se do výzvy rozhodl zapojit, je Yzomandias, který posléze nominoval další interprety.

Doporučeno
Podcast: Nevěra není jen sex. Proč je lepší se nikdy nepřiznat? Podcast: Nevěra není jen sex. Proč je lepší se nikdy nepřiznat? 13. května 2020 9:00

Ve Spojených státech rozvířil hladiny duhový raper 6ix9ine, který vydal první klip po svém pobytu za mřížemi a během 24 hodin překonal Eminemův rekord v počtu zhlédnutí. Jak se zdá, udavačství zřejmě jeho popularitě prospělo.

Kromě rapu tě však čekají i novinky ze světa technologií a pokud máš chuť na trochu zábavy, určitě dej šanci našemu novému podcastu Love is on the air, ve kterém se věnujeme především vztahům. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse