Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2020 20:27
Čas čtení 0:37
Ondřej Jarůšek

Podcast: Kdo zvítězí v youtuberském megazápase Vláďa Videos vs. Expl0ited?

PODCASTY FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nové Freshnews ve formě podcastu.

Odebírej nás zdarma na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

V posledních týdnech se stalo zvykem, že naše Freshnews, v nichž shrnujeme nejzajímavější aktuální informace, ti přinášíme i ve formě podcastu. A ani dnešní den není samozřejmě výjimkou. Pokud chceš, nový díl si můžeš pustit jako vždy i na YouTube, záleží tedy jen na tobě, jaké verzi dáváš přednost.

Doporučeno
Oktagon oznámil zápas youtuberů. Expl0ited a Vláďa Videos se budou bít v kleci před zraky dvou národů Oktagon oznámil zápas youtuberů. Expl0ited a Vláďa Videos se budou bít v kleci před zraky dvou národů 20. května 2020 18:04

Tématem číslo jedna se dnes stalo oznámení zápasu mezi známými youtubery. Vláďa Videos a Expl0ited se porvou v kleci pod hlavičkou organizace Oktagon MMA, která hodlá doručit další velkolepou show. Novinek však bylo samozřejmě daleko víc.

Náš moderátor Vítek ti například přiblíží spor mezi Tekashim a Snoop Doggem, kteří se do sebe pustili na sociálních sítích. Věnujeme se také fenoménu #hot16challenge2, který ovládl domácí rapovou scénu a v neposlední řadě se dozvíš i to, proč společnost Apple dostala pokutu ve výši astronomických 500 milionů dolarů. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse