Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2020 18:04
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Oktagon oznámil zápas youtuberů. Expl0ited a Vláďa Videos se budou bít v kleci před zraky dvou národů

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Kdo zvítězí ve Válce youtuberů?

Organizace Oktagon MMA chystá show, jaká tu ještě nebyla. Do klece totiž proti sobě postaví dvojici youtuberů a jak už to bývá, jen jeden z nich může odejít jako vítěz. Vláďa Videos a Expl0ited ve svém běžném životě natáčí videa na internet a baví tím miliony diváků, teď ale drasticky změní svůj životní styl a podstoupí tvrdou přípravu na bitvu, na kterou se budou upírat zraky jak Česka, tak i Slovenska.

Doporučeno
Knockouty a kopy do hlavy. Epický turnaj Oktagon Underground odstartoval ve velkém stylu Knockouty a kopy do hlavy. Epický turnaj Oktagon Underground odstartoval ve velkém stylu 17. května 2020 11:42

Dá se zřejmě předpokládat, že kromě náročných tréninků a odříkání budou youtubeři čelit také kritice a nevlídným slovům svých odpůrců na sociálních sítích, oba však říkají, že do projektu jdou na 100 procent, ať už to dopadne jakkoliv. Zdá se, že jdou odhodlaní udělat maximum, aby si vysloužili respekt nejen fanoušků, ale i ostatních bojovníků.

Celé oznamovací video, které přišlo po nedělním avizování, si můžeš pustit na oficiálním youtubovém kanále organizace Okgaton MMA. Do komentářů nám napiš, kdo podle tebe v projektu trefně nazvaném Válka youtuberů zvítězí.

 

Anketa:
Kdo podle tebe vyhraje?
Vláďa Videos
Expl0ited
Remíza
Vláďa Videos
53 %
1034 Hlasů
Expl0ited
40 %
780 Hlasů
Remíza
8 %
153 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse