Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2020 18:02
Čas čtení 0:32
Viktor Kniš

Zaslouží si youtubeři zmlátit za všechny pranky a videa? Oktagon, Expl0ited a Vláďa Videos chystají něco obrovského

SPORT
Uložit Uložené

Oktagon zveřejnil na svém YouTube kanálu záhadné video, více podrobností se dozvíme už nejbližší středu.

Na YouTube kanálu organizace Oktagon MMA se objevilo záhadné video, ve kterém jsou hlavními účinkujícími přední youtubeři z Česka a Slovenska. Krátký sestřih si nepřímo utahuje z jejich tvorby, záměr videa však zatím veřejnosti známý není.

Více nepřiblížili na svých sociálních sítích ani Expl0ited a Vláďa Videos, zbývá nám tedy jen čekat, až se dozvíme více podrobností. Ty by měly přijít už nejbližší středu v 18:00, pravděpodobně na sociálních sítích, resp. platformě YouTube.

Doporučeno
Knockouty a kopy do hlavy. Epický turnaj Oktagon Underground odstartoval ve velkém stylu Knockouty a kopy do hlavy. Epický turnaj Oktagon Underground odstartoval ve velkém stylu 17. května 2020 11:42

Zatím se můžeme jen domnívat, o co by mohlo jít. Je sporné, zda by kluci našli dostatek odvahy na to, aby začali trénovat v gymech a pustili se do ostrých sparringů.

Organizace Oktagon MMA má za sebou již mnoho úspěšných událostí a přinesla nám řadu atraktivních duelů včetně loňského „zápasu století“ mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem. Už teď se nemůžeme dočkat, co si pro nás vymysleli.

Domů
Sdílet
Diskuse