Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2020 15:13
Čas čtení 1:07
Martin Mičuda

BMW je první značkou, u které ti iPhone poslouží jako digitální klíč

BMW je první značkou, u které ti iPhone poslouží jako digitální klíč
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0309827EN/bmw-announces-support-for-digital-key-for-iphone-a-secure-and-easy-way-to-use-iphone-as-a-car-key-to-lock-unlock-drive-and-share-keys-with-friends" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH IPHONE
Uložit Uložené

Novinky Apple zasahují i do automobilového průmyslu.

Pokud jsi sledoval velkolepou prezentaci Applu v rámci WWDC, určitě ti neunikla informace o tom, že nemalý progres nastává i na poli automobilového průmyslu. Začněme rozhraním CarPlay, které se těší stále větší popularitě a nově se dočkalo menších vylepšení – v rámci iOS 14 bude k dispozici větší individualizace prostředí (nové pozadí).

Zásadní zprávou ale je, že německá automobilka BMW se stává prvním výrobcem automobilů, který umožní svým zákazníkům využívat iPhone jako plně digitální klíč od vozidla. Svůj digitální klíč už jistý čas BMW nabízelo v některých modelech, dosud jej však reprezentovala fyzická karta ve velikosti kreditky. Odteď bude BMW Digital Key bezpečně uložen v peněžence Apple Wallet pro iPhone.

Domů
Sdílet
Diskuse