Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2020 21:44
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Na této skladbě spolupracovali Kanye West, Travis Scott a Dr. Dre

HUDBA
Uložit Uložené

Největší hudební hvězdy současnosti se spojily s Dr. Drem, který skladbu zmixoval a zmastroval.

Kanye West jen před pár desítkami hodin prozradil, že chystá nové album a zakrátko už zveřejnil i první plnohodnotnou ukázku, na níž hostuje i jeden z nejuznávanějších pilířů nové vlny Travis Scott.

Novinku Wash Us in the Blood navíc zmixoval a zmastroval legendární Dr. Dre. Jde tak o kombinaci, jakou jsme zatím neměli možnost slyšet. Za pozornost stojí i videoklip od režiséra jménem Arthur Jafa, jehož cílem bylo podle všeho povzbudit afroamerickou komunitu.

Doporučeno
Transgender modelka: Pokud jsou vaše děti jiné, je třeba to řešit, jinak jim pokazíte život (Rozhovor) Transgender modelka: Pokud jsou vaše děti jiné, je třeba to řešit, jinak jim pokazíte život (Rozhovor) 28. června 2020 11:21

Yeezus naznačuje, že to s orientací na křesťanskou víru myslí opravdu vážně, i samotný název projektu God's Country už napovídá dostatečně mnoho.

Domů
Sdílet
Diskuse