Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Jägermeister.
4. srpna 2020 13:41
Čas čtení 1:41
Sponzorovaný obsah

Její sety miluje celý svět. Má vlastní značku oblečení a spolu se značkou Jägermeister podpoří české a slovenské DJe

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Peggy Gou je výraznou osobností světové hudební scény i módního průmyslu.

Módní návrhářka, DJka, producentka. Obdivuhodná postava světové hudební scény a módního průmyslu. Pokud ji ještě neznáš, je nejvyšší čas to napravit. Seznam se s Peggy Gou.

Původ v Jižní Koreji, budoucnost v Berlíně

Narodila se v Inčchonu v Jižní Koreji a už v útlém věku inklinovala k hudbě. V 8 letech začala chodit na lekce klasického klavíru a ve 14 ji rodiče poslali do Londýna studovat angličtinu, kam se později vrátila na London College of Fashion. Po ukončení studia pracovala na chvíli jako londýnská redaktorka časopisu Harper's Bazaar Korea.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peggy Gou 기 구 (@peggygou_),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peggy Gou 기 구 (@peggygou_),

Její DJská kariéra začala v Londýně, a to za pomoci dobré kámošky z Koreje, která ji zasvětila do řemesla. Svůj první koncert odehrála v hlavním městě Spojeného království – v nočním klubu Cirque Le Soir. Později účinkovala týdně v The Book Club. Po několika letech plných koncertů se přestěhovala do Berlína a v roce 2016 začal průlom v její kariéře. Vytvořila své první skladby i první track, který odehrála na přehlídce Style Icon Awards 2016 a nese název Hungboo.


Úspěšný rok 2018 a 2019

Rok 2018 byl rokem Peggy Gou a jejích živých a nekompromisně tanečních setů. V témže roce po ní začal šílet celý svět a její jméno se začalo objevovat i na nejlepších festivalech (americké Coachelle či španělské Primavera) a psaly o ní světové magazíny jako například Vogue. V říjnu koncertovala i přímo v Praze v klubu ROXY.

Jej sety miluje celý svet. Má vlastnú značku oblečenia a spolu so značkou Jägermeister podporí slovenských a českých DJov
Zdroj: www.techno.cz

V roce 2019 ji Forbes za její hudební kariéru zařadil do série 30 pod 30. V únoru udělala několik zásadních kroků – rozhodla se vydat vlastní cestou v hudbě i v módě. Založila módní značku KIRKIN (což v korejštině znamená žirafa) s výraznými barevnými kousky a nezávislou nahrávací společnost Gudu Records, v rámci níž byla jejím prvním počinem kompilace DJ-Kicks: Peggy Gou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peggy Gou 기 구 (@peggygou_),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kirin (@kirin_),

 

Peggy Gou a #SAVETHENIGHT 

Peggy Gou je i ambasadorkou iniciativy #SAVETHENIGHT od značky Jägermeister, která vyzývá DJe po celém světě, aby ukázali, co v nich je a finančně si přilepšili během období pandemie, která zasáhla i je.

Pegya
Zdroj: Jägermeister

Celý projekt podporuje nejen Peggy, ale také český DJ a producent NobodyListen a lifestylový obchod Freshlabels. I ti ve spolupráci se značkou Jägermeister podpoří umělce na celém světě, přičemž na podporu českých a slovenský DJů poputuje částka 60 tisíc eur.

Pusť svůj set do světa

Pokud chceš, aby si tvé sety vyslechli nejen fanoušci, ale i společenství profesionálních DJs a například i Peggy, stačí, když nahraješ svůj nejlepší set s minimální délkou 30 minut do 9. srpna 2020 na stránku www.savethenight.cz. Kromě finanční podpory budou DJové podpořeni i jinými formami – někteří z vyvolených například získají možnost nahrávat v profi studiu.

Pokud chceš vědět více informací o této iniciativě, podívej se SEM.

Domů
Sdílet
Diskuse