Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2020 8:33
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

V Praze za den přibylo nejvíce nakažených za celou dobu pandemie. Hlavní město hlásí 101 nových případů

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Praha zaznamenala nový rekord.

Během úterního dne bylo v České republice potvrzeno 260 nových případů onemocnění covid-19. Jedná se o druhý nejvyšší nárůst od konce minulého měsíce. Aktuálně je v Česku podle webu ministerstva zdravotnictví 4 055 aktivních případů, celkově se novým typem koronaviru nakazilo 15 799 lidí.

V Praze za den přibylo nejvíce nakažených za celou dobu pandemie. Hlavní město hlásí 101 nových případů
Zdroj: TASR - Ján Krošlák

V Praze je nárůst nových pacientů vůbec největší za celou dobu pandemie. Za 24 hodin (k úterním 18:00) přibylo v hlavním městě 101 případů.

Situace je však nejvážnější na Jihlavsku, které je podle dat ministerstva zdravotnictví hlavním ohniskem nákazy. Dalšími ohnisky jsou (po přepočtu na 100 tisíc obyvatel) Karvinsko, Frýdek-Místek či Prachatice. Na Vysočině a v Jihočeském kraji začíná opět platit povinné nošení roušek na některých místech.

Doporučeno
Už by to chtělo vyzkoušet nějaké mladší masíčko. Byli jsme na slovenské nudapláži, takto s námi koketovaly nahé seniorky Už by to chtělo vyzkoušet nějaké mladší masíčko. Byli jsme na slovenské nudapláži, takto s námi koketovaly nahé seniorky 28. července 2020 10:39

Dosud bylo v Česku provedeno přibližně 670 tisíc laboratorních testů. 11 371 lidí se vyléčilo a 373 osob v souvislosti s koronavirem zemřelo. V současnosti je hospitalizováno 108 pacientů, jejichž počet po včerejší revizi dat výrazně klesl.

Domů
Sdílet
Diskuse