Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2020 12:43
Čas čtení 6:14
Dominik Vetrák

Jaké filmy natáčí deset nejoblíbenějších a nejlepších herců Hollywoodu? #2

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přinášíme pohled na nejbližší filmy další desítky oblíbených hollywoodských herců.

Po úspěchu první části plníme slib a přinášíme ti další desítku oblíbených herců a hereček z Hollywoodu. Jaké projekty v současnosti natáčejí a na jaké se teprve připravují?

Za posledních 6 měsíců jsme příliš o novinkách neslyšeli, nejdříve je totiž třeba dokončit natáčení těch filmů, které se plánovaly před koronakrizí. Přesto si dnes představíme pár desítek projektů z toho nejlepšího, co Hollywood nabízí.

Doporučeno
Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu? Jaké filmy natáčí a připravuje 10 nejoblíbenějších herců Hollywoodu? 25. července 2020 10:15

1. Keanu Reeves

Ještě tento rok Keanu Reevese uvidíme v komedii Bill and Ted 3. V listopadu se navíc ukáže jako jedna z hlavních postav ve videohře Cyberpunk 2077 od tvůrců Zaklínače. Kromě toho se na plátna vrátí i v kultovním snímku Matrix.

Matrix 4

Režisérka Lana Wachowski se po letech vrací k Matrixu a společně s Keanu Reevesem natáčí nový díl. Samozřejmě nebude chybět ani comeback Trinity v podání Carrie-Anne Moss.

Kromě původních herců se v čtvrtém pokračování kultovního filmu představí i nové postavy. Ztvární je herci jako Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere či Yahya Abdul-Mateen II (znáš ho z Aquamana či seriálového Watchmen). Spekuluje se, že Yahya bude hrát mladého Morfea.

Scénář společně s Lanou Wachoski napsali Aleksandar Hemon (seriál Sense8) a David Mitchell (Atlas mraků). Premiéry se dočkáme v květnu 2022.



John Wick 4 a 5

Stejně jako u Matrixu 4, ani o Johnu Wickovi 4 a 5 nevíme z hlediska děje vůbec nic. Můžeme se však těšit na špičkovou akci a choreografii soubojů, při které budeme v kině opět mlaskat. Filmy John Wick 4 a 5 by se  měly natáčet hned po sobě. V kinech je tedy uvidíme krátce za sebou, a to v letech 2022 a 2023/2024.


2. Saoirse Ronan

Ammonite

Už v září se oblíbená herečka objeví ve snímku Ammonite. Půjde o romantické drama odehrávající se v Anglii v roce 1840. Saoirse Ronan ztvární mladou ženu, která se zamiluje do Kate Winslet, uznávané paleontoložky. O scénář a režii se postaral Francis Lee (God's Own Country).

The French Dispatch

Půjde o speciální film přeplněný talentovanými herci od skvělého režiséra Wese Andersona (Grandhotel Budapešť, Isle of Dogs, Fantastic Mr. Fox). V centru příběhu bude hlavní postavou americký novinář žijící ve Francii. Budeme sledovat jeho cestu za vytvořením vlastního časopisu, ale uvidíme i další linie tohoto příběhu, jejichž detaily však zcela jasné nejsou.

 
3. Timotheé Chalamet

Talentovaný herec se rovněž objeví v dramatu The French Dispatch. Snímek měl mít původně premiéru na festivalu v Cannes, ale kvůli pandemii koronaviru ji odložili, a tak bude zřejmě zveřejněn až příští rok.

Ještě více než na The French Dispatch se ale pochopitelně těšíme na další Chalametův film. Dune bude obrovským sci-fi blockbuster od režiséra Dennise Villeneuva, který do kin dorazí už tento prosinec. Villeneuve ho přirovnává k Star Wars pro dospělé a náročnější diváky.

Snímek má neuvěřitelně nabité herecké obsazení. Hlavní postavou bude Paul Atreides v podání Timothée Chalameta. Rebecca Ferguson si zahraje jeho matku Lady Jessicu.

Atreides se s rodinou bude stěhovat z domovské planety Caladan na planetu Arrakis. Arrakis je domovem nejvzácnějšího zdroje ve vesmíru, zvláštního koření, které nazývají melanž.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2
Zdroj: Warner Bros.

4. Jake Gyllenhaal

The Division

Adaptaci videohry od Ubisoftu nám doručí Netflix. V hlavní roli se kromě Jakea objeví i Jessica Chastain. Scénář napíše Rafe Judkins (Wheel of Time) a režie se měl chopit David Leitch (Deadpool 2). V ději post-apo hry se speciálně vycvičení agenti zvaní The Division snaží zachránit z New Yorku to, co z něho zbylo po rozšíření smrtelné nákazy.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 87616 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jaké filmy chystá Robert Downey Jr. či jiní herci z Marvelu
  • Zda se skvělá dvojice Matt Damon a Ben Affleck ještě objeví spolu v jednom filmu
  • Jaké filmy chystá sexy Amy Adams, která si kolem prstu omotala i Supermana
  • Že Jake Gyllenhaal chystá hned několik zajímavých filmů či minisérií
Domů
Sdílet
Diskuse