Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2020 14:01
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Milované hity od Linkin Park přichází do české hry Beat Saber! Užít si je můžeš už dnes

TECH
Uložit Uložené

Hráči si budou moci užít písně oblíbené rockové skupiny.

Milovníci rocku mají důvod k radosti. Do světově úspěšného herního hitu Beat Saber, za kterým stojí česko-slovenští tvůrci Ján Ilavský, Jaroslav Beck a Vladimír Hrinčár, přichází balíček písní od skupiny Linkin Park. Skladby si ve virtuální realitě mohou hráči užít už dnes, informuje oficiální PlayStation blog.

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

Kromě skladeb budou mít hráči k dispozici i nové prostředí. Samotný balíček obsahuje celkem 11 písniček, konkrétně se jedná o skladby Bleed It Out, Breaking the Habit, Faint, Given Up, In the End, New Divide, Numb, One Step Closer, Papercut, Somewhere I Belong a What I've Done.

Domů
Sdílet
Diskuse