Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2020 18:40
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Jsem čert, tvrdil brněnským strážníkům plivající muž na toluenu. Byl odvezen na záchytku

ZAJÍMAVOSTI BRNO ČESKO
Uložit Uložené

Městská policie v Brně se opět jednou setkala se zajímavým případem.

Vyplazoval jazyk, plival a tvrdil, že je pekelník. S takovým případem předávkování se setkali městští strážníci v pátek odpoledne při pravidelné obchůzce Heršpickou ulicí v Brně. V ní našli muže, který ležel na zemi, nebyl schopný vstát a byl z něj cítit toluen. Po chvíli se z něj, dle jeho slov, stal čert. Strážníci proto nechali přivolat záchytnou službu.

Doporučeno
Předseda Senátu Miloš Vystrčil je na Tchaj-wanu. Svět mu tleská, Čína zuří Předseda Senátu Miloš Vystrčil je na Tchaj-wanu. Svět mu tleská, Čína zuří 31. srpna 2020 11:20

Když se v pátek odpoledne vypravili brněnští strážníci na pochůzku po jižní části města, asi netušili, že v jedné autobusové zastávce narazí na třiatřicetiletého bezvládně ležícího muže, který bude cítí po toluenu. Hned vzápětí se ukázalo, že pach ředidla nebyl náhodný; muž se jím evidentně předávkoval. Když se totiž pokoušel vstát, své pohyby nekoordinoval a byl hrozbou nejen pro sebe, ale i pro své okolí. Proto mu hlídka zavolala pomoc.

Domů
Sdílet
Diskuse