Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2020 14:11
Čas čtení 1:20
Vojtěch Vanda

Situace v Česku je znepokojivá, uvádí WHO ve spojitosti s koronavirem

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Česká pobočka Světové zdravotnické organizace je znepokojena tím, jakým způsobem se koronavirus u nás rozšiřuje. Lidé to prý mají brát na zřetel.

Česká pobočka Světové zdravotnické organizace vyjádřila znepokojení nad koronavirovou situací, jež momentálně vládne v České republice. Ve statusu, který se včera objevil na facebookové stránce instituce, vyzývá české obyvatelstvo k obezřetnosti. „Lidé by měli brát tato fakta vážně a dělat co mohou, aby snížili riziko nákazy,“ uvádí.

Doporučeno
Superstáristka Barbora Piešová vydává klip ke svému největšímu hitu Superstáristka Barbora Piešová vydává klip ke svému největšímu hitu 8. září 2020 9:53

V příspěvku, který se pozastavuje nad momentální pandemickou situací v České republice, se místní pobočka Světové zdravotnické organizace pozastavuje prakticky i nad stanoviskem hlavní hygieničky hl. města Prahy Zdeňky Jágrové z pátku, v němž uvedla, že Praha nestíhá trasovat potenciálně nakažené.

Zpět
Sdílet
Diskuse