Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2020 13:12
Čas čtení 0:35
Daniel Kopejska

Dánsko zařadilo Česko mezi rizikové země. Zakázalo vstup turistům

NEWS DÁNSKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Od soboty 12. září se Česko přesune v dánské rizikové mapě do oranžové kategorie.

Na webových stránkách dánské policie byla aktualizovaná mapa rizikových zemí. Od 12. září budou tak mít osoby z České republiky vstup povolený pouze s udáním urgentního důvodu. Turistické návštěvy budou zamítnuty. Česko se tak přidá do oranžové kategorie. Tam doposud byly Itálie, Francie, Španělsko nebo Nizozemsko. Vyhláška začne platit od půlnoci.

(English version follows) AKTUALIZOVANÁ PRAVIDLA PRO VSTUP NA ÚZEMÍ DÁNSKA PRO OBČANY ČESKÉ REPUBLIKY Od soboty 12. září...

Zveřejnil(a) Embassy of Denmark in the Czech Republic dne Pátek 11. září 2020

Všechny potřebné dokumenty pro cestující do Dánska jsou k dohledání na stránkách dánské policie. Vstup tak bude po vyplnění povolený například studentům, lidem cestujícím za prací, námořníkům, letuškám nebo au pair. Z privátních důvodů jsou dovoleny návštěvy dítěte, nemocného, pohřbů, partnerů nebo za pokračováním v léčbě. 

Doporučeno
Belgie zařadila Prahu do červené barvy na covidovém semaforu Belgie zařadila Prahu do červené barvy na covidovém semaforu 9. září 2020 12:40

Zároveň Belgie zahrnula Prahu do červené oblasti. Zbytek republiky zůstává na epidemiologickém semaforu v oranžové barvě. S narůstajícím počtem nakažených se budou pravděpodobně objevovat další opatření okolních států. 

Domů
Sdílet
Diskuse