Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2020 20:24
Čas čtení 3:20
Jakub Paulík

Game of Thrones mohlo skončiť v koši. Aké chyby obsahovala prvotná epizóda?

Game of Thrones mohlo skončiť v koši. Aké chyby obsahovala prvotná epizóda?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Podľa pilotných častí sa veľakrát jasne ukáže, ktorý projekt si zaslúži podporu. Game of Thrones preto nemuselo vôbec vzniknúť.

Game of Thrones je vďaka svojmu seriálovému spracovaniu a knižnej predlohe celosvetovým fenoménom. Napriek nižším kvalitám posledných sérií sa milióny divákov po celom svete tešia na ďalšie serialové spin-offy, no a samozrejme aj na dlho očakávané knižné pokračovanie. 

Medzičasom sa 6. októbra dostane do predaja kniha Fire Cannot Kill a Dragon: Game of Thrones and the Untold Story of the Epic Series, v ktorej sa pozrieme do zákulisia serialového hitu. Podľa exkluzívnych informácií The Entertainment Weekly sa dozvieme aj to, prečo seriál na svojom začiatku vyzeral skutočne príšerne. Nechýbalo veľa od toho, aby HBO odsúdilo projekt na zánik.

Doporučeno
Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. května 2019 19:35

Nikolaj Coster-Waldau, ktorý hral postavu Jaimeho Lannistera, povedal, že v počiatkoch „nikto netušil, čo vlastne robí“. I keď sa herci pri nakrúcaní zabávali, nemali pocit, že Game of Thrones bude pre kohokoľvek takzvaný „game-changer“. Ako sa však neskôr ukázalo, tento seriál pomohol mnohým hercom rozbehnúť ich kariéry a vo svete sa stal gigantickým hitom.

Domů
Sdílet
Diskuse