Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2020 10:14
Čas čtení 0:28
Adam Smeták

Minář z Milionu chvilek rezignoval. Připravuje nový politický subjekt

NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Uvedl to v rozhovoru pro Deník N.

Předseda spolku Milion chvilek pro demokracii Mikuláš Minář rezignoval na svůj post. Hodlá se angažovat v politice. Jeho pozici v občanské iniciativě, která dokázala přivést na Letnou kolem 300 tisíc lidí převezme dosavadní místopředseda Benjamin Roll. Minář to uvedl v rozhovoru pro Deník N.

„Moje motivace je do toho jít ne za každou cenu, ale zároveň udělat všechno pro to, abychom vygenerovali energii, která změní politickou dynamiku,“ upřesnil v rozhovoru své motivace. Zdůraznil, že jde čistě o jeho osobní krok a Milion chvilek pro demokracii zůstane i nadále nadstranickou iniciativou.

Doporučeno
Andrej Babiš nemá svědomí, v jeho rukou je příliš mnoho moci, říká místopředseda Milionu chvilek pro demokracii Andrej Babiš nemá svědomí, v jeho rukou je příliš mnoho moci, říká místopředseda Milionu chvilek pro demokracii 10. listopadu 2019 18:33
 

Podle Mináře bude jeho oddělení čisté a Milion chvilek pro svoji politickou kariéru nezneužije„Nevyužiju ani korunu z Milionu chvilek. Ani jeden kontakt na žádného signatáře. To je majetek Milionu chvilek,“  uvedl. 

Domů
Sdílet
Diskuse